Vakantieperiode in SprookjesCraft

Veel mensen gaan deze periode richting verre oorden (of gewoon heerlijk in eigen land) om te genieten van een welverdiende vakantie. Dit is binnen het team van SprookjesCraft natuurlijk niet anders!

Ook wij genieten graag van het heerlijke weer, onze vrije tijd of het verdienen van duizend-en-een dukaten bij een vakantiebaantje. Hierdoor is het op SprookjesCraft in de maanden juli en augustus wat stiller dan je van ons gewend bent. Dit betekent echter niet dat alles stil ligt, zo wordt er op dit moment achter de schermen hard gewerkt (want ja, wat moet je dan als je alle afleveringen van Stranger Things al hebt gekeken, of ondertussen geen cocktail meer kan zien…).

Kortom: het is momenteel wat rustiger, maar we verzekeren jullie dat we na deze vakantie weer hard aan de slag gaan om de mooiste sprookjes tot leven te brengen!

Namens het hele team van SprookjesCraft wensen we je een fijne vakantie toe!

3 Likes

Een hele fijne vakantie staff van sprookjescraft en alle spelers die dit lezen. En eet natuurlijk veel ijs :stuck_out_tongue::joy:

1 Like

haha bedankt voor dit bericht. ben nog bezig met seizoen 3 maar echt gwn de laatste aflevering. #strangerthingsfan :joy:

paar maanden later:::

Zelfde,

joejoee

1 Like

SprookjesCraft is een geregistreerde merknaam en onderdeel van Pixelite en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer: 62692615.