Opening - De Zes Zwanen 🦢

:swan: Bezoek vanaf nu de Zes Zwanen!

Hoera! Afgelopen zaterdag, 28 september, is het 30e sprookje in SprookjesCraft geopend! Het tafereeltje, wat te vinden is in de hoek tussen Sneeuwwitje en Assepoester op het Herautenplein, is na een bouwperiode van zo’n drie maanden eindelijk te bezoeken voor iedereen. Bezoek het slot op de rug van één van de zes zwanen of bekijk het sprookje via de looproute aan de zijkant.

Omdat het sprookje in SprookjesCraft op dezelfde dag open ging als in het echt, was het een hele opgave om alles op tijd af te kunnen krijgen. We hadden bijvoorbeeld de buitenkant al staan, maar de binnenkant was nog leeg. In de week voor de opening heeft het team ontzettend hard gewerkt om alles op tijd te kunnen openen. Dat is wel een complimentje waard, toch!?

(Tekst gaat verder onder de foto.)


:movie_camera: Models van de Zwanen
Een belangrijk onderdeel van het sprookje zijn de zwanen, die tegelijkertijd als transportsysteem dienen. Het was geen gemakkelijke opdracht om deze zo mooi mogelijk na te maken, maar we zijn enorm tevreden met het eindresultaat. Benieuwd hoe de models tot stand zijn gekomen? In onderstaande video zie je middels een timelapse de opbouw van het model.

(Tekst gaat verder onder de video.)

:musical_score: Slotmuziek
In en om het slot kan je de prachtige pianomuziek horen die ook in het echt bij het sprookje afspeelt. Hiervoor moet je wel SC Connect geopend hebben.

Heb jij het sprookje al bezocht? Laat ons dan vooral je mening weten via de reacties! :point_down:

Super coole attractie :swan:

1 Like

SprookjesCraft is een geregistreerde merknaam en onderdeel van Pixelite en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer: 62692615.