Onderhoud - Carnaval Festival

Met stip de vrolijkste attractie in ons park, Carnaval Festival, krijgt een fikse upgrade! :clown_face: Op dit moment zijn we druk bezig met het vernieuwen van alle scènes, het verbeteren van de lay-out en kijken op welke vlakken we deze attractie kunnen plussen (door bijvoorbeeld het gebruik van 3D-models).

In dit blog vertellen we je meer over dit onderhoud en geven we alvast een voorproefje! :eyes:

(Tekst gaat verder onder de foto.)

:hammer_and_wrench: Wat gaat er allemaal veranderen?
Omdat we de huidige staat van Carnaval Festival onder de maat vonden, hebben we besloten om de gehele attractie te slopen en helemaal opnieuw te beginnen. Dit heeft als resultaat dat er rekening kan worden gehouden met ruimte voor de scènes, de lay-out beter klopt en dat alle scènes met de blokken en technieken van nu kunnen worden opgebouwd. Daarnaast vinden er in de omgeving van de attractie ook een aantal veranderingen plaats, zo zijn souvenirwinkel Jokie’s Wereld en de toiletblokken vernieuwd en hebben we een compleet nieuwe gevel geplaatst. Ook besteden we aandacht aan het plein en heeft zelfs de vogel van Vogel Rok een likje verf gekregen.

Verder kijken we natuurlijk naar de veranderingen die onlangs in de echte attractie zijn aangebracht. We vernieuwen fotobalie ‘Confetti!’ en geven een upgrade aan de wachtrij. :confetti_ball:

:camera_flash: Vernieuwde scènes: Oud vs Nieuw
Om je een beeld te geven van de vernieuwingen hebben we van twee scènes de oude en nieuwe situatie naast elkaar gezet:

(Tekst gaat verder onder de foto’s.)Zoals je kan zien zijn de nieuwe scènes nog niet helemaal af, vandaar dat er nog wat armor stands staan en dat de verlichting niet netjes is afgewerkt. De komende tijd zetten we de puntjes op de i.

:sparkles: Toevoegen van 3D-models
Omdat we streven naar een zo betoverend mogelijke beleving, werken we in SprookjesCraft met 3D-models van bijvoorbeeld voertuigen of belangrijke elementen in een attractie. Toch proberen we het aantal 3D-models beperkt te houden, zodat dit voor spelers met een wat minder goede computer prettig blijft en we de charme van het vierkantige Minecraft willen koesteren.

In Carnaval Festival voegen we ook 3D-models toe. Van het belangrijkste 3D-model, het voertuig (ook wel de ‘cab’ genoemd), hebben we hieronder een preview. Deze preview is nog niet definitief.

(Tekst gaat verder onder de foto)
SC_CF_MODELVOORBEELD

:date: Opening
Op dit moment zijn we nog druk bezig met de finishing touch. De meeste scènes zijn qua bouw gereed, maar nu moet de techniek nog worden toegevoegd. Hoelang dit precies gaat duren durven we niet te zeggen, waardoor we op dit moment helaas nog geen openingsdatum kunnen delen. Volg ons op onze sociale media (Twitter, Instagram en Facebook) en houd de server in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste updates!

3 Likes

thanks voor de oorwurm he leroy :wink:

1 Like

Hi @Casper_arianafan,

Taa tata taa tata thanks!

Groetjes,
Leroy

2 Likes

Ziet er tof uit, vooral de scenes! wordt de attractie bestuurbaar voor medewerker?

3 Likes

is er al een datum bekend wanneer cf weer open gaat? ik wil jokie en jet weer ns zien :joy:

Hi, @Vlame,

Op dit moment is daar helaas nog niks over bekend.

Groetjes,
Leroy

Oke. Hopelijk gaat ie snel open :grin:

2 Likes

Wanneer gaat die eindelijk open? ben zo benieuwd hoe alles is verandert xD!

Er is helaas nog geen openingsdatum bekend. Houd deze site en onze social media in de gaten voor de laatste updates :slight_smile:.

1 Like

SprookjesCraft is een geregistreerde merknaam en onderdeel van Pixelite en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer: 62692615.