Hoe werkt de Ideeënbus?

Heb jij een goed idee voor SprookjesCraft? Deel ze met ons! Zo kunnen wij de server voor jou en anderen blijven verbeteren.

Maak van de titel een korte zin, die pakkend en omvattend is. In de beschrijving kan je verdere uitleg geven over jouw idee. Andere spelers kunnen stemmen op jouw idee, waarmee wij beter kunnen inschatten wat onze bezoekers en Medewerkers graag willen zien. Anderen kunnen ook reacties onder jouw idee achterlaten, bijvoorbeeld om aanvullingen te geven.

Let er op dat jouw idee of suggestie voldoet aan de volgende richtlijnen:

  • Leg jouw idee goed uit. Als je jouw idee goed uitlegt, dan kan iedereen hierop beter reageren. Als je jouw idee beschrijft in één zin, dan kan het zijn dat je wat extra uitleg moet geven. Gebruik de kopjes die tevoorschijn komen als je een nieuw idee aanmaakt, dat helpt bij het uitleggen van jouw gedachte.
  • Wees aardig tegen elkaar. Constructieve kritiek wordt altijd gewaardeerd, maar let erop dat dit niet leidt tot persoonlijke aanvallen.
  • Maak geen reclame, hiervoor zijn al genoeg andere fora online.
  • Deel geen gevoelige privégegevens, ook niet van jezelf. Je mag bijvoorbeeld wel voornamen gebruiken van jezelf en anderen.

SprookjesCraft is een geregistreerde merknaam en onderdeel van Pixelite en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer: 62692615.