Event - Halloween

Het einde van oktober nadert, de klok is weer een uurtje terug gezet en de pompoenen zijn niet aan te slepen. Kortom: tijd voor Halloween! :ghost:

Ook in SprookjesCraft gaat dit evenement wederom niet onopgemerkt voorbij. In de afgelopen maanden is er door het team hard gewerkt aan het halloweenevenement. Kom dus vooral eens een kijkje nemen in de server.

Wat is er allemaal te doen?

:fireworks: Vuurwerkshow 'This is Halloween!'
Op de speelweide kan je iedere avond om 19.30 en 21.00 uur de spectaculaire vuurwerkshow ‘This is Halloween’ aanschouwen. Om hier optimaal van te kunnen genieten, is het noodzakelijk om SC Connect aan te zetten en ons resourcepack in te schakelen!

(Tekst gaat verder onder de foto.)

:goat: Ontdek het verhaal van de Bokkenrijders
Weet jij eigenlijk wat zich afspeelde voordat de villa van Hugo van den Loonsche Duynen werd vervloekt? Betreed de villa en ontdek wat er, op die ene vervloekte avond in de Belgische Kempen, gebeurde. Ook voor deze experience is het belangrijk om SC Connect in te schakelen.

Let op: voor de wat jongere spelers kan deze experience spannend zijn.

3 Likes

respect naar alle staffleden die dit mogelijk hebben gemaakt!

3 Likes

:heart: voor jou! Vinden we erg leuk om te horen!

Groetjes,
Leroy

1 Like

SprookjesCraft is een geregistreerde merknaam en onderdeel van Pixelite en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer: 62692615.