26/05/2019 Updates in de server

Woop woop! De enige echte maandelijkse updatepost is er natuurlijk weer stipt op tijd! Hier kan je allerlei updates vinden van de laatste tijd. Geloof mij: het is een goedgevuld lijstje deze keer. Laten we snel beginnen!

:building_construction: Bouwupdates

Er is weer suuuuuuperveel gebeurd. Hieronder lees je wat er allemaal bijgebouwd is! :point_down:

:roller_coaster: Medewerker-updates

Er zijn ook nog twee Medewerker-nieuwtjes!

  • :books: Er is een nieuwe Medewerkershandleiding verschenen voor Symbolica, die je kan vinden op Handleiding Symbolica | SprookjesCraft. In de handleiding kan je alles vinden over hoe je de attractie als Medewerker kan besturen, van de locatie van het Besturingshok tot aan hoe je de attractie moet afsluiten.
  • :speech_balloon: Er is een speciale Medewerkerschat toegevoegd aan de server! Je kan deze chat gebruiken door /m te typen, gevolgd door het berichtje. De berichten die je hiermee stuurt, kunnen alle Medewerkers zien. Tegelijkertijd kan je ook de normale chat in de gaten houden.

:bulb: De nieuwe ideeënbus

Op dit forum kan je vanaf deze maand ook ideeën achterlaten! We hebben ook hiervoor ook drie nieuwe badges aangemaakt: Jouw eerste idee! (als je jouw eerste idee achterlaat), Van idee naar werkelijkheid (als we jouw idee ook nog realiseren) en Masterplan (als je een supergoed idee achterlaat!). Met behulp van deze ideeën kunnen wij beter inschatten wat jullie graag in de server (of op de website) zien. Als je niet zo snel op een idee kan komen: je kan ook stemmen op de bestaande ideeën. Kijk snel voor alle ideeën in de Ideeënbus.

Dat was de updatepost alweer van deze maand! :scream: Kom zeker nog in de server langs om alle updates met je eigen ogen (…computer?) te zien. Tot ziens! :wave:

4 Likes

Hoi rare uil bedankt voor deze update!

3 Likes

“De enige echte MAANDELIJKSE updatepost”
“Het is een goede gevuld lijstje deze WEEK”
:rofl:

3 Likes

Dat was 100% zeker de bedoeling!
verandert de tekst stiekempjes

3 Likes

Stiekem had ik dit allemaal al gezien :smiley:

1 Like

Wow, dan let je heel goed op in de server! :open_mouth: Durf jij al te voorspellen wat er in de volgende updatepost komt? :crystal_ball:

1 Like

SprookjesCraft is een geregistreerde merknaam en onderdeel van Pixelite en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer: 62692615.