25/12/2019 Updates in de server

:sparkles: Fijne feestdagen! :sparkles:

Zo, hebben we dat ook weer uit de weg… Hier zijn de updates!

:snowflake: Winter SprookjesCraft

Op verschillende pleinen in het park kan je weer lekker opwarmen bij de vuurkorven. :fire: Wanneer kom jij eens één van de pleinen bezoeken? Neem je eigen marshmallows mee!

:musical_note: SC Connect

Sinds een tijdje kan je nu gebruik maken van onze verbeterde audio-client! Je hoeft niet meer te verbinden via Mijn SprookjesCraft, je kan dit doen door simpelweg /audio te sturen in de chat en te klikken op de tekst die verschijnt. Veel luisterplezier! :musical_score:

:mosque: Fata Morgana

Deze maand hebben we ook de Fata Morgana een flinke opfrisbeurt gegeven, met ook een gloedjenieuw systeem. Verder zijn er heel wat models en animatronics toegevoegd in de attractie! Bekijk voor alle ins en outs de blogpost van Leroy: 18/12/2019 Opening vernieuwde Fata Morgana 🕌

:pancakes: Polle’s Keuken

Bij Polle’s keuken is onlangs Aliciana’s Kruidenkas toegevoegd. Een deel van het buitenterras is nu overdekt en van binnen te betreden. Eet smakelijk!

:hotdog: Unox-worst

We houden het nog eventjes eten-gerelateerd, want in de buurt van Symbolica is nu ook het nieuwe Unox-verkoopkraampje De Smaeckmaker te vinden. :yum:

:older_woman: Vrouw Holle

Het huisje van Vrouw Holle is opgeknapt, en ziet er nu weer een stuk mooier uit. In ieder geval beter dan een kale plek met wat boompjes. :smirk: Hopelijk neemt Vrouw Holle snel haar intrek in de vernieuwde stek. :house:

Dat was alweer de blogpost van deze maand. Tot de volgende! :hugs:

SprookjesCraft is een geregistreerde merknaam en onderdeel van Pixelite en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer: 62692615.