25/11/2019 Updates in de server

Het wordt steeds kouder, je hebt iemand ‘Mariah Carey’ horen zeggen en het IJspaleis staat weer op de Speelweide. Weet je wat dat betekent? Nog maar één maand tot kerst! Gelukkig blijven we tot die tijd niet stil zitten, er gebeurt genoeg in de server. :point_down:

:athletic_shoe: Schoentje zetten

:musical_note: Zie ginds komt het Sinterklaasevenement van SprookjesCraft weer aan… :musical_note: :
De komende tijd kan je weer je schoentje zetten in SprookjesCraft. Dit jaar niet op één plein, maar op vijf verschillende*! Je kan op vijf momenten jouw schoentje zetten op één van de pleinen. In het blogpost Sinterklaas in SprookjesCraft kan je alle details vinden.

*ᵉᵉⁿ ᵛᵃⁿ ᵈᵉ ᵖˡᵉᶦⁿᵉⁿ ᶦˢ ᵃˡˡᵉᵉⁿ ᵛᵒᵒʳ ᴹᵉᵈᵉʷᵉʳᵏᵉʳˢ, ᵍᵉˡᵘᵏᵏᶦᵍ ᵏᵃⁿ ʲᵉ ᴹᵉᵈᵉʷᵉʳᵏᵉʳ ᵏᵒᵖᵉⁿ ᶦⁿ ᵈᵉ ʷᵉᵇʷᶦⁿᵏᵉˡ ᵒᵖ ᴹᶦʲⁿ ˢᵖʳᵒᵒᵏʲᵉˢᶜʳᵃᶠᵗ

:chicken: Opfrisbeurt Raveleijn

Het Wapen van Raveleijn is afgelopen maand flink opgeknapt, en je kan het restaurant nu ook betreden in SprookjesCraft! Loop vooral eventjes door de keuken, of langs de arena. (Het kantoor hebben we ook geupdatet, maar dat kan je alleen zien als je met Medewerker de andere kant langsvliegt :eyes:)

:tulip: Vliegende fakir

Onze nieuwste toevoeging aan het Sprookjesbos is de Fakir! Als je langs het paleis van de fakir loopt, kan je de fakir zien vliegen tussen de twee torens. Met een beetje geluk krijg je zelfs nog een epische fluitsolo te horen, die de tulpen laat bloeien!

:dragon_face: Draak Edna

De draak bij Joris en de Draak heeft nu ook een bewegend hoofd. Blijf vooral kijken als er een treintje langs raast, en misschien zie je de draak ook nog wat vuur spuwen! (Lekker puh Efteling, ons lukt 't wel!)

:speech_balloon: Nieuwe emotes op Discord

In onze Discord hebben we gloedjenieuwe emotes, vanalles van O.J. Punctuel tot een Peanut Butter Swirl! Er staan nu een totaal van 36 emotes klaar in onze Discord. Lees vooral de blogpost Nieuwe Discord emoji's! om ook nog wat andere emotes te zien. Ohja, join gelijk onze Discord door naar discord.sprookjescraft.nl te gaan!

:ice_cube: IJspaleis op de Speelweide

De grote witte tent staat alvast klaar voor de komende wintermaanden. Om deze updatepost af te sluiten, is hier een kleine teaserfoto van de binnenkant van het IJspaleis te zien. Het IJspaleis zal binnenkort openen, dus kom vooral even langs op de server.

Tot de volgende blogpost! :wave:

3 Likes

SprookjesCraft is een geregistreerde merknaam en onderdeel van Pixelite en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer: 62692615.