24/10/2019 Updates in de server

Boe! :ghost: Jahaaa, daar schrok je van hoor! Ik zag 't wel! Afijn, genoeg tijd verspild met grappen en grollen. Lees maar snel de belangrijkste updates in SprookjesCraft van deze maand door. Hurry up now!

:swan: De Zes Zwanen

Afgelopen maand hebben we ook een nieuw sprookje kunnen toevoegen aan ons Sprookjesbos: de Zes Zwanen! Je kan makkelijk naar de nieuwe toevoeging door /warp zeszwanen in de chat te typen. :speech_balloon:
We hebben flink ons best gedaan aan dit kunstwerkje, van prachtige zwanenmodels tot speciaal gefotosoepte bordjes. (Ja, fotosoepen is een woord!) Dit sprookje kan bestuurd worden door Medewerker, en start daarom niet automatisch. Voor de videofans hebben we ook een onride op onze YouTube staan:

:duck: Max & Moritz

Bij de Bob kan je nieuwe posters vinden voor Max & Moritz, de dubbele familieachtbaan die de Bob zal vervangen. De poster in de server is gebaseerd op de poster in het echt, maar dan nagemaakt met gereedschappen uit Minecraft! Als je de poster van dichtbij wilt bewonderen, dan moet je vooral op bezoek gaan in de server.

:jack_o_lantern: Halloween

Weet je nog de geheimzinnige hint waar de blogpost van vorige maand mee afgesloten werd? Precies, de eerste hints naar Halloween in SprookjesCraft! Inmiddels is op de Speelweide al heeel wat meer verschenen! :scream:

  • :fireworks: Elke avond om 19:30 uur en 21:00 uur kan je de spectaculaire vuurwerkshow ‘This is Halloween’ bewonderen! Zorg ervoor dat je SC Connect aan hebt staan, dan hoor je ook de betoverende muziek.
  • :goat: De villa aan de andere kant van de speelweide gaat aanstaande zaterdag open! Betreed de villa, en ontdek het verhaal van de Bokkenrijders
  • :running_woman: Op de Speelweide kan je ook een griezelig moeilijk parkour vinden, met een mooie prijs (als je niet te gretig bent!)

:hammer_and_wrench: Andere werkzaamheden

Ondertussen zijn we druk bezig met andere werkzaamheden in de server. In de achtergrond zijn we namelijk ook nog bezig met de vernieuwde versie van Carnaval Festival. We hopen binnenkort meer informatie daarover te kunnen geven! :clown_face:

Poeh hé, dat was alweer deze blogpost! Doe de groeten aan het monster onder je bed, tot volgende maand!

SprookjesCraft is een geregistreerde merknaam en onderdeel van Pixelite en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer: 62692615.