22/02/2019 Updates in de server

TADAAAA! Daar ben ik weer! Nee, ik ben niet een dertien-in-het-dozijn carnavalsact, maar gewoon iemand die een updatelijstje maakt. Hieronder kan je de grootste veranderingen van de laatste tijd vinden, die helaas niet groot genoeg waren voor hun eigen berichtje.

:building_construction: Bouwupdates

We hebben flink wat bouwupdates gedaan rond heel de server. Misschien heb je de veranderingen al gemerkt in de server:

  • :whale: Polka Marina verbeterd, de houten ondergrond heeft daar nu de juiste (grijze) kleur. We hebben het besturingshokje een beetje veranderd, net als de hekjes en het glas.
  • :teddy_bear: Game Gallery uitgebreid, hier kan nu ook de spellen die er in het echt zijn zien. De snoepwinkel is er ook!
  • :rowing_man: Het terras van de Casa Caracol heeft nu een overkapping gekregen, en de prachtige Inca Gijs is er nu ook te vinden. De verkoopbalie heeft ook een opfrisbeurt gehad!
  • :sun_behind_small_cloud: Dak van Symbolica veranderd, zodat het lekker symmetrisch is en wat betere details.
  • :sparkles: En natuurlijk nog meer! Voor alle updates moet je natuurlijk de server goed in de gaten houden. :eyes:
Klik hier om een paar foto's te zien van de vernieuwingen:musical_score: Muzikale intermezzo

We voegen langzaam maar zeker nieuwe parkmuziek toe aan SC Connect, zodat je op nog meer plekken kan genieten van de leuke melodieën. :musical_note: Je kan bijvoorbeeld nu ook genieten van muziek in het buurt van de ingang en op de Pardoes Promenade. Bij de Game Gallery hoor je de vrolijke zeemansliederen!

:speech_balloon: SprookjesCraft Community

Wow, een plek om jouw ideeën achter te laten? Ja, echt waar! Wij zijn druk bezig om ervoor te zorgen dat wij nog beter jullie ideeën kunnen ontvangen. We hopen hiermee wat transparanter te zijn over hoe wij beslissingen maken over nieuwe functies. Hopelijk wordt dit binnenkort gelanceerd!

Nou, dat waren weer de grootste updates van de laatste tijd die niet hun eigen post hebben gekregen. Sssee you ssssoon! :snake:

2 Likes

SprookjesCraft is een geregistreerde merknaam en onderdeel van Pixelite en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer: 62692615.