21/09/2019 Updates in de server

Hiep hiep… hoera! Er is weer een updatepost! (Ja, ik wordt steeds hopelozer met intro’s voor deze updates.) Hieronder heb ik weer een lijstje gemaakt van de grootste veranderingen in de server. Snel doorlezen :eyes: :point_down:

:roller_coaster: Automatische attracties

Bij de Bobbaan en de Python is er nu een gloedjenieuwe automatische modus! De automatische modus staat aan als er ‘Automatisch’ staat bij de attractiepower. Met deze modus blijft de attractie beschikbaar voor bezoekers, terwijl Medewerkers de attractie alsnog kunnen besturen.
Lees voor meer informatie over deze nieuwe functie de handleidingen van de Bob en de Python.

:swan: De Zes Zwanen

We komen langzaamaan steeds dichterbij de opening van de Zes Zwanen (zowel in het echt, als in de server!) Er is inmiddels ook een platform te vinden bij /warp zeszwanen, waarmee je de bouwplaats nóg beter kan bewonderen. In de blogpost Bouwupdate - De Zes Zwanen kan je meer foto’s en interessante informatie vinden.


Dus, wanneer kom je een keertje bij ons op de bouwplaats koekeloeren?

:muscle: Medewerkers aan het woord

Leroy heeft een leuke blogpost gemaakt waarin hij in gesprek gaat met drie Medewerkers. Zij vertellen over hun lievelingsattracties en wat zij het leukste vinden aan het zijn van Medewerker op SprookjesCraft. Ook geven ze nuttige tips, die elke Medewerker gelezen moet hebben. Lees snel de blogpost :point_right: Medewerkers aan het woord

:ghost: Een geheimzinnige hint…

Als afsluitertje nog één laatste mysterie. Op de Speelweide is een vreemde hint tevoorschijn gekomen. Weet jij wat 't betekent?


(Oja, de foto hierboven is geblurd. Je kan het beste in de server de hint komen bewonderen :sweat_smile:)

3 Likes

SprookjesCraft is een geregistreerde merknaam en onderdeel van Pixelite en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer: 62692615.