Alle regels op een rij

Dit forum is er speciaal voor zodat mensen met elkaar kunnen praten, en dat is natuurlijk het leukst wanneer iedereen aardig tegen elkaar is. Hiervoor zijn er ook een paar regels opgesteld, namelijk:

  • Geen privégegevens delen Het is niet toegestaan om privégegevens te delen op het forum, ook niet van jezelf. Hiermee voorkomen we dat er ongewild gegevens worden gedeeld, wat achteraf misschien niet zo handig was.
  • Geen reclame maken Op het forum is het niet toegestaan om reclame te maken voor andere servers of diensten, hiervoor zijn online genoeg andere fora te vinden.
  • Geen ongepaste teksten en/of afbeeldingen delen Het is niet toegestaan om ongepaste teksten of afbeeldingen te delen. Dit soort content hoort niet thuis op een fora.
  • Wees aardig tegen elkaar Als we elkaar netjes te woord staan, dan kunnen we allemaal veel beter onderweg. Zonder gescheld of gespam is discussiëren een stukje makkelijker.
  • Geen hacks en/of cheats delen Het delen van hacks en/of cheats op ons forum is niet toegestaan. Het is ook niet toegestaan om te linken naar een locatie waar je deze hacks en/of cheats kan vinden.

Naast al deze bovenstaande regels, gelden ook alle (toepasselijke) regels op https://www.sprookjescraft.nl/regels/.

Als je je niet kan houden aan deze regels, dan kan het gebeuren dat jouw account wordt ingetrokken. Heb je een probleem gevonden op het forum, bijvoorbeeld iemand die zich niet aan de regels houdt? Dan zouden wij het erg waarderen als je dit meldt, dan kunnen wij de nodige sancties ondernemen.

Verbeter de discussie

Zorg ervoor dat je een forumpost altijd op de juiste plek start, bijvoorbeeld in de juiste categorie. Jouw bericht kan helpen bij een discussie, dus zorg ervoor dat je duidelijk maakt wat je bedoelt in je bericht. Post niet twee keer achter elkaar, anders wordt het erg onoverzichtelijk. Als je het met iemand eens bent, gebruik dan de stemknoppen in plaats van een nieuwe reactie te posten te posten.

SprookjesCraft is een geregistreerde merknaam en onderdeel van Pixelite en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer: 62692615.